Договір безстрокової ренти припиняється:

Коментарів: 3
  1. Ірина

    ч.3 ст. 739 ЦКУ Договір ренти припиняється після спливу трьох місяців від ДНЯ одержання одержувачем ренти письмової відмови платника безстрокової ренти від договору за умови повного розрахунку між ними.

  2. Ірина

    Договір безстрокової ренти припиняється після спливу 3-місяців з моменту одержання одержувачем ренти письмової відмови платника безстрокової ренти від договору за умови повного розрахунку між ними.
    ст.739 ч.3 ЦКУ

  3. Оля

    • При відмові від договору платника ренти за умовами, встановленими в договорі ренти (Договір ренти припиняється після спливу трьох місяців від дня одержання одержувачем ренти письмової відмови платника безстрокової ренти від договору за умови повного розрахунку між ними);
    • Одержувач має право вимагати розірвання договору у разі:
    1) платник безстрокової ренти прострочив її виплату більш як на один рік;
    2) платник безстрокової ренти порушив свої зобов’язання щодо забезпечення виплати ренти;
    3) платник безстрокової ренти визнаний неплатоспроможним або виникли інші обставини, які явно свідчать про неможливість виплати ним ренти у розмірі і в строки, що встановлені договором;
    • Одержувач безстрокової ренти має право вимагати розірвання договору ренти також в інших випадках, встановлених договором ренти. (стст. 739, 740 ЦК)

Залишити відповідь

:) :D :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: