Які докумети подаються нотаріусу для вчинення акту про морський протест?

Коментарів: 2
  1. Анна

    Згідно ст. 345 КТМ України, на підтвердження обставин, викладених у заяві про морський протест, капітан судна одночасно з заявою, чи в термін не більше семи днів з моменту прибуття в порт або з моменту події, якщо вона мала місце в порту, зобов’язаний подати нотаріусу або іншій посадовій особі (стаття 342 цього Кодексу) на огляд судновий журнал і завірений капітаном витяг із суднового журналу.

    Згідно ч. 2 і ч. 3 ст. 94 Закону України «Про нотаріат», заява про морський протест має бути подана нотаріусу в порту України в строки, встановлені чинним законодавством України. На підтвердження обставин, викладених у заяві про морський протест, нотаріусу в межах строків, установлених чинним законодавством, повинно бути подано на огляд судновий журнал і засвідчену капітаном ВИПИСКУ з суднового журналу.

    Згідно пп. 1.3. та пп. 1.4 п. 1 глави 18 розділу ІІ Порядку вчинення нотаріальних дій нотаріусами України, на підтвердження обставин, викладених у заяві про морський протест, нотаріусу в межах строків, установлених чинним законодавством, повинно бути подано для огляду судновий журнал і засвідчений капітаном витяг із суднового журналу. Заява про морський протест має бути подана нотаріусу в порту України в строки, установлені чинним законодавством України.

  2. Юля!

    На підтвердження обставин, викладених у заяві про морський протест, нотаріусу в межах строків, установлених чинним законодавством, повинно бути подано для огляду судновий журнал і засвідчений капітаном витяг із суднового журналу.

Залишити відповідь

:) :D :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: