Протягом якого часу заява про морський протест щодо події, яка сталася в порту України, має бути подана нотаріусу в порту України?

Коментарів: 2
  1. Наталія

    протягом двадцяти чотирьох годин

  2. Роман

    Ст. 94 ЗУ “Про нотарыат” Заява про морський протест має бути подана нотаріусу в порту України в строки, встановлені чинним законодавством України.
    Згідно з положеннями статей 343 та 344 Кодексу торговельного мореплавства України у порту України заява про морський протест робиться протягом двадцяти чотирьох годин з моменту оформлення приходу судна в порт. Якщо подія, що зумовлює необхідність заяви морського протесту, сталася в порту, протест повинен бути заявлений протягом двадцяти чотирьох годин з моменту події. Якщо виявиться неможливим заявити протест у встановлений строк, причини цього повинні бути зазначені у заяві про морський протест. За наявності підстав припускати, що подія, яка сталася, заподіяла шкоду вантажу, що знаходиться на судні, заява про морський протест повинна бути зроблена до відкриття люків. Вивантаження вантажу до заяви морського протесту може бути розпочато лише у разі крайньої потреби.

Залишити відповідь

:) :D :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: