Протягом скількох днів відомості про припинення публічного обтяження підлягають державній реєстрації?

Коментарів: 3
  1. Мирослава

    п. 24 абз. 34 Відомості про припинення публічного обтяження підлягають державній реєстрації протягом п’яти днів після його припинення. Проведення реєстрації відомостей про припинення публічного обтяження покладається на уповноважений орган чи на уповноважену ним особу.

  2. Ірина

    Відомості про припинення публічного обтяження підлягають державній реєстрації протягом 5-ти днів після його припинення. (Реєстратор вносить до Реєстру відомості про припинення обтяження в день прийняття заяви обтяжувача або уповноваженої ним особи)
    (п.24 Порядку ведення Державного реєстру обтяжень рухомого майна)

  3. Юлія

    протягом п’яти днів після його припинення

    Порядок ведення Державного реєстру обтяжень рухомого майна 24. Відомості про припинення обтяження реєструються на підставі заяви обтяжувача чи уповноваженої ним особи.

    Обтяжувач чи уповноважена ним особа має право в будь-який час подати заяву про припинення обтяження і виключення запису з Реєстру чи про продовження строку дії реєстрації не більш як на п’ять років.

    Після припинення обтяження обтяжувач самостійно або на письмову вимогу боржника чи особи, права якої порушено внаслідок наявності запису про обтяження, протягом п’яти днів зобов’язаний подати реєстратору заяву про припинення обтяження і виключення його з Реєстру.

    {Абзац третій пункту 24 із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ № 386 від 24.05.2017}

Залишити відповідь

:) :D :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: