Задача № 93

10 січня 2013 року, протягом однієї доби, померли мати Коваль В.З. та її донька Гавриш В.Н. До державної нотаріальної контори, після їх смерті, з заявою про прийняття спадщини після обох померлих до державної нотаріальної контори з заявою про прийняття спадщини звернулися донька померлої Коваль В. 3., онук Коваль В.З. та донька померлої Гавриш В. Н. Зазначте в якій черговості буде відбуватися спадкування після померлих?

1. Донька померлої Гавриш В. Н. буде спадкувати після своєї матері, донька померлої Коваль В.3. – після своєї матері, а онук не буде спадкувати ні за ким з померлих Коваль В. 3. та Гавриш В. Н..

2. Буде спадкувати лише донька померлої Коваль В. 3. за своєю матір’ю та її онук, а донька померлої Гавриш В. Н. не буде спадкувати, тому що її мати не встигла прийняти спадщину після своєї матері, оскільки вони померли однієї доби.

3. Дві доньки та онук будуть спадкувати після померлих Коваль В. 3. та Гавриш В. Н. в рівних долях та на загальних підставах.

4. Донька померлої Гавриш В. Н. буде спадкувати після своєї матері, донька померлої Коваль В. 3. – після своєї матері, а онук буде спадкувати по А частки, що належить кожній із спадкоємець.

5. Донька померлої Гавриш В. Н. буде спадкувати після своєї матері, донька померлої Коваль В. 3. – після своєї матері, а онук буде спадкувати у тому разі коли донька померлої Гавриш В. Н. відмовиться прийняти заяву про прийняття спадщини.

Залишити відповідь

:) :D :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: