Задача № 71

Гр. М. належало домоволодіння. В січні 2004 року вона померла. Належне їй домоволодіння вона заповіла гр. Ф. та гр. У. поклавши на них обов’язок надати гр. Г. право на довічне проживання в цьому домоволодінні.

Які роз’яснення повинен дати нотаріус при видачі свідоцтва про право на спадщину?

Який порядок видачі такого свідоцтва?

1. Якщо гр. Г. не відмовився, то це означає, що він його прийняв. Спеціальної форми Свідоцтва немає в свідоцтві треба описати, що право довічного проживання має гр..Г, адже зі зміною власника домоволодіння його довічне проживання не припиняється., а припиняється тільки у разі смерті гр. Г.

2. Спеціальної форми Свідоцтва немає в свідоцтві треба описати, що право довічного проживання має гр..Г, адже зі зміною власника домоволодіння його довічне проживання не припиняється., а припиняється тільки у разі смерті гр. Г.

3. В свідоцтві треба описати, що право довічного проживання має гр. Г, адже зі зміною власника домоволодіння його довічне проживання не припиняється., а припиняється тільки у разі смерті гр. Г.

4. Якщо відказоодержувач не відмовився протягом бти міс., то це означає, що він його прийняв. Спеціальної форми Свідоцтва немає в свідоцтві треба описати, що право довічного проживання має гр..Г, адже зі зміною власника домоволодіння його довічне проживання не припиняється., а припиняється тільки у разі смерті гр.Г. Потрібно роз’яснити, що це не привід вселити членів його сім’ї.

5. Якщо відказоодержувач не відмовився протягом бти міс., то це означає, що він його прийняв, в свідоцтві треба описати, що право довічного проживання має гр..Г, адже зі зміною власника домоволодіння його довічне проживання не припиняється.

Залишити відповідь

:) :D :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: