Задача № 62

Громадянка Т. працюючи приватним нотаріусом влаштувалася на роботу за посадою начальника юридичного відділу приватного підприємства «НОРД». Вирішіть справу по суті.

1. Дія норми ст.З ЗУ «Про нотаріат» щодо заборони нотаріусу перебувати у штаті інших державних, приватних та громадських підприємств,займатися підприємницькою і посередницькою діяльністю, а також виконувати іншу оплачувану роботу крім викладацької і наукової у вільний від роботи час розповсюджується виключно на нотаріусів, що працюють у державних нотаріальних конторах.

2. Згідно ст.З ЗУ «Про нотаріат» громадянка Т. працюючи приватним нотаріусом не може перебувати у штаті інших державних, приватних та громадських підприємств, займатися підприємницькою і посередницькою діяльністю, а також виконувати іншу оплачувану роботу крім викладацької і наукової у вільний від роботи час.

3. Так як громадянка Т. виконує обов’язки начальника юридичного відділу приватного підприємства «НОРД» поза графіком роботи приватного нотаріуса, у свій вільний час, то на неї не розповсюджується норма ст.З ЗУ «Про нотаріат».

4. Так як громадянка Т працює приватним, а не частим нотаріусом на неї не розповсюджується норма ст.З ЗУ «Про нотаріат» щодо заборони перебування в штаті інших державних, приватних та громадських підприємств.

5. Так як громадянка Т. працює на приватному підприємстві «НОРД» за трудовим договором – це не вважається підприємницькою діяльністю і на неї не розповсюджується норма ст.З ЗУ «Про нотаріат» щодо заборони зайняття підприємницькою і посередницькою діяльністю.

Залишити відповідь

:) :D :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: