Задача № 126

До нотаріуса звернувся один із спадкоємців, син померлого Козін В. Ф., із заявою про прийняття спадщини після смерті батька. При перевірці за Спадковим реєстром нотаріус встановив наявність секретного заповіту посвідченого батьком.

Кого та яким чином нотаріус повинен запросити на оголошення секретного заповіту?

1. Про день та час оголошення змісту заповіту нотаріус повідомляє членів сім’ї та родичів спадкодавця, якщо їх місця проживання йому відомі, або робить про це повідомлення в електронних засобах масової інформації.

2. Нотаріус повідомляє про оголошення змісту секретного заповіту всіх заінтересованих осіб шляхом надсилання повідомлення поштою.

3. Про день та час оголошення змісту секретного заповіту помічник приватного нотаріуса повідомляє родичів спадкодавця за допомогою телефонних дзвінків.

4. Про день та час оголошення змісту заповіту нотаріус повідомляє членів сім’ї та родичів спадкодавця, якщо їх місця проживання йому відомі, або робить про це повідомлення в друкованих засобах масової інформації.

5. Про оголошення змісту заповіту нотаріус повідомляє членів сім’ї та родичів спадкодавця, робить про це повідомлення в будь яких засобах масової інформації.

Залишити відповідь

:) :D :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: