Іменними цінними паперами визнаються:

Коментарів: 3
  1. Наталья

    Право на цінний папір належить особі, зазначеній у цінному папері.

  2. Анна

    особі, зазначеній в цінному папері
    ім’я тримача реєструється в спеціальному реєстрі, який веде емітент або реєстратор. Цей вид цінного паперу надає можливість здійснювати закладені в ньому права в тому випадку, якщо тримач названий як уповноважений суб’єкт у тексті цінного паперу. Іменний цінний папір може бути переданий тільки в порядку переуступки вимоги;

    Іменні емісійні цінні папери існують виключно в бездокументарній формі.
    Емісійні цінні папери на пред’явника можуть бути переведені в бездокументарну форму існування шляхом депонування таких цінних паперів на рахунках у цінних паперах у Центральному депозитарії цінних паперів або Національному банку України відповідно до компетенції, встановленої Законом України “Про депозитарну систему України” (знерухомлені) в установленому Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку порядку. Емісійні цінні папери на пред’явника, що існують в бездокументарній формі, не можуть бути переведені в документарну форму.

  3. Ірина

    Іменні цінні папери — документ, виписаний на ім’я конкретної особи, яка тільки і може здійснити закріплене цим папером суб’єктивне право.

Залишити відповідь

:) :D :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: