Рішення загальних зборів, крім рішень про внесення змін до статуту товариства, відчудження майна товариства на суму, що становить п’ятдесят і більше відсотків майна товариства, та про ліквідацію товариства приймаються:

Коментарів: 3
  1. Тетяна

    Вважаю, що відповідь на це питання – простою більшістю від числа присутніх учасників, якщо інше не встановлено установчими документами або законом.
    Оскільки запитання звучить – рішення загальних зборів, крім… – приймаються?
    Одже рішення загальних зборів приймаються простою більшістю (ч. 2. ст. 98 ЦК),
    а рішення про внесення змін до статуту товариства, відчуження майна товариства на суму, що становить п’ятдесят і більше відсотків майна товариства, та про ліквідацію товариства приймаються більшістю не менш як у 3/4 голосів (абз. 2 ч. 2 ст. 98 ЦК)

  2. Олексій

    Рішення про внесення змін до статуту товариства, відчуження майна товариства на суму, що становить п’ятдесят і більше відсотків майна товариства, та про ліквідацію товариства приймаються більшістю не менш як у 3/4 голосів, якщо інше не встановлено законом

    ст 98 ЦК

  3. Зоя

    простою більшістю від числа присутніх учасників, якщо інше не встановлено установчими документами або законом ч. 2 ст.98 Цивільного Кодексу України

Залишити відповідь

:) :D :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: