Нотаріус складає акт про морський протест на підставі заяви капітана, даних суднового журналу, опитування самого капітана, а також:

Коментарів: 3
  1. Анна

    Згідно ст. 346 КТМ України, нотаріус або інша посадова особа (стаття 342 цього Кодексу) на підставі заяви капітана, даних суднового журналу, опитування капітана, а в разі потреби – інших свідків зі складу суднового екіпажу складає акт про морський протест і засвідчує його своїм підписом і гербовою печаткою.

    Згідно ст. 95 Закону України «Про нотаріат», нотаріус на підставі заяви капітана, даних суднового журналу, а також опиту самого капітана і, по можливості, не менше чотирьох свідків з числа членів суднової команди, в тому числі двох, що належать до осіб командного складу, складає акт про морський протест і засвідчує його своїм підписом і печаткою. Примірник акта видається капітанові або уповноваженій ним особі.

    Згідно пп. 2.1 п. 2 глави 18 розділу ІІ Порядку вчинення нотаріальних дій нотаріусами України, нотаріус на підставі заяви капітана, даних суднового журналу, а також опитування самого капітана і, за можливості, не менше чотирьох свідків з числа членів суднової команди, у тому числі двох, що належать до осіб командного складу, складає акт про морський протест і засвідчує його своїм підписом і печаткою.

  2. Ірина

    За можливості не менше 4-х свідків з числа членів суднової команди, у тому числі 2-х, що належать до осіб командного складу.
    р.2.гл.18 п.2 пп.2.1. Порядку вчинення нотаріальних дій нотаріусами України.

  3. Юля!

    Нотаріус на підставі заяви капітана, даних суднового журналу, а також опитування самого капітана і, за можливості, не менше чотирьох свідків з числа членів суднової команди, у тому числі двох, що належать до осіб командного складу, складає акт про морський протест і засвідчує його своїм підписом і печаткою.

Залишити відповідь

:) :D :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: